SUN CARE AFRODITA

28 August 2017

                                                                              
Kozmetiko Afrodita naravnost obožujem. Njihov redni kupec sem že vrsto let, zadovoljna sem s kakovostjo izdelkov, velik plus pa je tudi to, da je slovenska znamka.

SUN CARE KREMA ZA ZAŠČITO OBRAZA
 V sklopu nagradne igre sem svojim sledilkam podarila 10 njihovih kremic za obraz z visokim zaščitnim faktorjem in dobila same pozitivne feedbacke. Krema ima izjemno lahko teksturo, kar pomeni, da je hitro vpojna in čudovito diši. Priporočam jo vsem, še posebej pa uporabnicam z občutljivo kožo.                

SUN CARE MARMELADA BRONZE SUHO OLJE
Enostavno ga lahko poimenujem *moj najljubši izdelek tega poletja.*  Obvezno ga morate uporabljati v kombinaciji s kremo, ki vam nudi zadosten zaščitni faktor, saj ga le-ta nima. Oljni kompleks korenčka, oreha in oliv kožo bogato nahrani, neguje in vlaži, zato je primeren za vsakodnevno uporabo. Njegov vonj je enkraten, poletni, bleščice pa pričarajo svetlečo, zdravo polt. izdelek ni primeren za občutljivo in zelo svetlo kožo.

SUN CARE KIDS MLEKO
Odličen, preverjen in dermatološko testiran izdelek za zaščito otrok pred soncem. Navdušil me je z enostavnim nanosom, vodoodporno formulo, hitro vpojnostjo in seveda visoko in zanesljivo UV zaščito. Ne pušča mastnega otipa in omogoča nanos tudi na mokro kožo. Dodaten plus dobi, zaradi vonja kokosa, ki pripomore k popolnemu poletnemu razpoloženju.

                                         

Z izdelki Afrodita boste na vsakem koraku pripravljeni na vsakodnevne sončne dogodivščine, zato vas povabim v njihovo spletno trgovino, v kateri boste zagotovo našli kaj za vas.


SPLETNA TRGOVINA


 

                                                     


 

 


 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Hey, I`m Mojca.
Always positive and
optimistic blogger
from Slovenia.
Love everything
about travel,
fashion and beautiful
things.
Thanks for following.
With Love,
M.M.***

 

Templates Joomla 3.3 BIGtheme.net