Health & Beauty

Pozdravljene!
…Evo, da vam opišem svojo izkušnjo s Tummy Tea Tox programom.


 
Gre za 20-dnevni razstrupljevalni program po katerem se boste, zaradi izločenih nakopičenih toksinov v telesu, zagotovo počutile odlično. Sama sem se odločila preizkusiti celoten program in ker nisem zagovornica raznih ˝hitrih diet, shujševalnih programov,˝ itd., vam zagotovim, da Tummy Tea Tox program NE sodi med njih. Je 20-dnevni detox, ki mi je zagotovil potrebno energijo, dobro počutje in vitkejšo postavo.
Na žalost sem ena tistih, ki je najmanj pridna pri zdravi prehrani, tako da velike spremembe nisem pričakovala. Pa vendar so me izdelki zares pozitivno presenetili.
Po 10 dneh pitja dnevnega in nočnega detox čaja, ki sprosti strupe iz telesa in pripravi telo na preobrazbo, sem se počutila odlično. Dnevni čaj, ki sem si ga pripravila kot ledeni čaj v vročih poletnih dneh, poskrbi za lahkotno počutje, odpravi utrujenost in napihnjenost.


 
V naslednjih 10 dneh sem v svoj dnevni plan vključila tudi Cleanse Drink, Happy Enzymesin Slimbiotic Slimbiotic, ki so mi popolnoma resetirali telo. Nobenega občutka napihnjenosti, raven trebuh, okrepljen imunski sistem in 2,5 kg manj, kljub mojemu občasno nezdravemu jedilniku :)
Program priporočam vsem, ki želite nekaj dobrega narediti za svoje telo. Zraven programa vam svetujem tudi, da uvedete spremembe na ostalih področjih. V prvi vrsti zdrava prehrana, redni obroki, zadostna količina vode in pa seveda vsakodnevno gibanje. Naj bo Tummy Tea Tox začetek tvojega novega lifestyla! :)
Naročiš ga lahko TUKAJ.

 

 

Hey, I`m Mojca.
Always positive and
optimistic blogger
from Slovenia.
Love everything
about travel,
fashion and beautiful
things.
Thanks for following.
With Love,
M.M.***

 

Templates Joomla 3.3 BIGtheme.net